A WMMD a terjesztési szolgáltatása részeként teljes körű jogkezelést végez a YouTube-on. Ez azt jelenti, hogy a terjesztésre átadott dalaidat kezeljük a YouTube jogkezelő rendszerében, a Content ID rendszerben, és amellett, hogy a csatornádra feltöltött videóid után beszedjük neked a reklámbevételeket, meg tudunk találni minden olyan, más felhasználó által feltöltött videót, amiben a dalod vagy videód  – vagy akár annak csak egy részlete – kerül felhasználásra, és annak megfelelően, hogy hogyan döntesz, monetizálhatjuk (bevételt szerezhetünk vele) neked ezeket a feltöltéseket, vagy akár automatikusan blokkolhatjuk is azokat.

A jogkezelés részeként a csatornádat hozzáadjuk a hálózatunkhoz, így minden feltöltésedet tudjuk monetizálni, és a jogkezelést teljes körűen, a hang- és képi anyagra vonatkozóan is el tudjuk végezni. Az így kezelt hivatalos csatornádon található tartalmaid után ráadásul a YouTube magasabb részesedést fizet a reklámbevételekből.

A jogkezelés mellett hírleveleinkben rendszeresen ellátunk tippekkel, tanácsokkal arra vonatkozóan, hogyan tudsz jól működő csatornát építeni, illetve értesülhetsz az aktualitásokról, újdonságokról.

in YouTube